De Renophase Glow Facial is dé behandeling waar elke huid van opknapt. Ontworpen om de huid intensief te stimuleren en te versterken, combineert deze behandeling krachtige antioxidanten met microneedling voor een ongeëvenaard resultaat. Het doel van de Glow Facial is om de huid te verstevigen en te verhelderen met behulp van milde zuren en vitamine C. Bovendien verfijnt deze behandeling de poriestructuur en verbetert het de algehele uitstraling en teint van de huid. Als jouw huid toe is aan een opfrisser, dan is de Renophase Glow Facial de perfecte behandeling die meerdere aspecten tegelijk aanpakt. En het beste van alles, deze behandeling is veilig, zelfs tijdens de zomermaanden!

De behandeling begint met het voorbereiden en doorlaatbaar maken van de huid, zodat alle ingrediënten diep kunnen doordringen en effectief kunnen werken. Dit wordt bereikt door een combinatie van azelaïne- en amandelzuur, bekend om hun exfoliërende en pigmentverminderende eigenschappen. Vervolgens wordt 70% gestabiliseerde vitamine C in de huid gebracht met behulp van microneedling. Microneedling creëert microkanaaltjes in de huid, waardoor de vitamine C nog beter wordt opgenomen en de voordelen worden gemaximaliseerd. Naast het versterken van de huidbarrière, stimuleert microneedling ook collageenproductie en verfijnt het de poriën.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur. Na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn, maar dit zal gedurende de dag afnemen. Het is belangrijk om elke ochtend een dagverzorging met SPF aan te brengen om de huid te beschermen. We adviseren om in de dagen na de behandeling voorzichtig te zijn met de huid, en je krijgt hierover uitgebreid advies. De Glow Facial kan als een losse boost worden ingezet, maar ook als onderdeel van een behandelkuur voor langdurige resultaten.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?