Where Science meets Skin care

AQ Skin Solutions is een merk opgericht in 2008 door Dr. Ahmed Al-Qahtani. AQ richt zich op de wetenschappelijke en natuurlijke benadering van de huidverzorging met een gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren. Menselijke groeifactoren zijn eiwitten die het lichaam van nature produceert en de groei, structuur en het onderhoud van cellen en weefsels bevorderen.

 

Voordelen van groeifactoren

De groeifactoren van AQ zijn van menselijke oorsprong. Het voordeel van menselijke groeifactoren is dat de biologische functie gelijk is in de cellen, dit in tegenstelling tot factoren afkomstig uit planten of dieren. De groeifactoren waar AQ gebruik van maakt zijn afkomstig van fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de wondgenezing, maar spelen ook een grote rol bij de aanmaak van collageen en elastine vezels. Deze vezels houden je huid soepel en stevig, en voorkomen zo huidveroudering.

AQ kan ingezet worden in combinatie met de SkinPen. Dit kan voor anti-aging, pigment en (acne) littekens.

 

AQ Recovery Serum

Het AQ Recovery Serum kan worden ingezet bij een SkinPen behandeling. Dit serum verbetert het natuurlijke herstelproces van huid. Hiernaast bevordert het de cel vernieuwing, aanmaak van collageen en stimuleert de bloedcirculatie. Het vermindert ontstekingen en irritatie van de huid. Door deze eigenschappen stimuleert het serum de huid tijdens en na een behandeling. Door middel van de SkinPen, die ook werkt op cel vernieuwing, in combinatie met het AQ Recovery Serum wordt de werking van beiden geoptimaliseerd.

 

AQ Active Serum

Een sterk geconcentreerd serum, geschikt voor dagelijks gebruik. Het verstevigt de huid en verbetert de elasticiteit. De huidkwaliteit wordt verbeterd, hierdoor kan de huid zich beter beschermen en herstellen. Fijne lijntjes worden verminderd en de huid krijgt een frisse uitstraling. Het serum kan ook worden ingezet als voor- en nabehandeling voor een intensieve behandeling zoals SkinPen of laser.

 

AQ Eye Serum

Dit oogserum helpt het gebied rond de ogen op te lichten en te verstrakken. Het verminderd donkere kringen en fijne lijntjes. De gelformule is geschikt voor gevoelige ogen en speciaal geformuleerd voor de delicate huid rondom de ogen.

 

AQ Intensive Moisturizing Repair Mask

Dit is een sheet masker wat thuis gebruikt kan worden. Het kan na een behandeling worden ingezet als boost voor het herstel of als onderhoudsbehandeling. Het masker is intensief hydraterend en voedend. Het bevat groeifactoren, natuurlijke oliën en fruitextracten. Laat het masker 1 tot 1,5 uur zitten en bevochtig het tussentijds met de vloeistof uit de verpakking van het masker.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?