Daniëlle Arends-Hessling: Huid- & oedeemtherapeut en eigenaresse van Derm Medic  

Van jongs af aan ben ik al met de huid bezig. Ging met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste en lag daar op mijn 14e zelf al in de stoel. Uiteindelijk ben ik zelf de opleiding schoonheidsspecialiste gaan doen. Ik wilde toch meer diepgang wat de huid betreft en ben door gaan studeren voor Huidtherapie. Begin 2011 heb ik mijn opleiding Huidtherapie succesvol afgerond aan de Hogeschool te Utrecht!

Na eerst 3 jaar werkervaring op gedaan te hebben in verschillende praktijken en klinieken ben ik voor mezelf gestart. Een eigen praktijk was een droom, op 6 januari 2014 is Derm Medic geboren! De praktijk is uitgegroeid tot een bekende praktijk voor huid- & oedeemtherapie binnen de Bollenstreek.
Het team is uitgebreid met 2 leuke en bovenal professionele huidtherapeuten.

U bent altijd welkom voor vragen, advies en behandelingen.

Daniëlle Arends-Hessling

 

 

Miranda Geerlings: Huid- & oedeemtherapeut

Mijn naam is Miranda Geerlings. Na het behalen van mijn diploma tot schoonheidsspecialiste en het werken in verschillende schoonheidssalons merkte ik dat ik ook meer de medische kant op wilde zodat ik meer diepgang zou krijgen Zodoende ben ik de opleiding huidtherapie gaan doen aan de Haagse Hogeschool waardoor ik mij sinds juni 2016 huid- en oedeemtherapeut mag noemen.

Bij Derm Medic krijg ik de kans om mensen met verschillende huidproblemen en huidaandoeningen te helpen op zowel medisch als cosmetisch gebied. Ik vind het belangrijk om samen met de mensen te kijken naar een geschikt behandelplan om zo iedereen te kunnen helpen. Het geeft mij een uitdaging en voldoening om ervoor te zorgen dat ik iedereen kan helpen en mensen tevreden te maken.

Ik werk met veel plezier bij Derm Medic en door het kleine team kunnen we intensief samenwerken zodat we iedereen kunnen helpen.

Tot snel bij Derm Medic

Vriendelijke groet,

Miranda Geerlings

 

 

Marije Soonius: Huid- & oedeemtherapeut

Mijn naam is Marije Soonius. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik besloten om huidtherapie te gaan studeren. Ik heb een passie voor de huid en de verzorging hiervan en wilde hier graag nog meer over leren. In 2013 ben ik dan ook gestart met de opleiding tot huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool en sinds juli 2017 mag ik mijzelf officieel huidtherapeut noemen.

In mijn werk vind ik persoonlijke benadering belangrijk. Wanneer mensen zich op hun gemak voelen kan ik als huidtherapeut echt iets voor ze betekenen. De combinatie van medische en cosmetische behandelingen vind ik mooi aan het vak huidtherapie.

Trots ben ik om bij Derm Medic te mogen werken en ik zie u graag terug in de praktijk!

Vriendelijke groet,

Marije Soonius

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?