Daniëlle Arends-Hessling: Huidtherapeut en eigenaresse van Derm Medic  

 

Van jongs af aan ben ik al met de huid bezig. Ging met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste en lag daar op mijn 14e zelf al in de stoel. Uiteindelijk ben ik zelf de opleiding schoonheidsspecialiste gaan doen. Ik wilde toch meer diepgang wat de huid betreft en ben door gaan studeren voor Huidtherapie. Begin 2011 heb ik mijn opleiding Huidtherapie succesvol afgerond aan de Hogeschool te Utrecht!

Na eerst 3 jaar werkervaring op gedaan te hebben in verschillende praktijken en klinieken ben ik voor mezelf gestart. Een eigen praktijk was een droom, op 6 januari 2014 is Derm Medic geboren! De praktijk is uitgegroeid tot een bekende praktijk voor huid- & oedeemtherapie binnen de Bollenstreek.
Het team is uitgebreid met 3 leuke en bovenal professionele huidtherapeuten.

U bent altijd welkom voor vragen, advies en behandelingen.

Hopelijk tot snel bij Derm Medic.

Met vriendelijke groet,

Daniëlle Arends-Hessling

 

 

Miranda Geerlings: Huidtherapeut

Mijn naam is Miranda Geerlings. Na het behalen van mijn diploma tot schoonheidsspecialiste en het werken in verschillende schoonheidssalons merkte ik dat ik ook meer de medische kant op wilde zodat ik meer diepgang zou krijgen Zodoende ben ik de opleiding huidtherapie gaan doen aan de Haagse Hogeschool waardoor ik mij sinds juni 2016 huid- en oedeemtherapeut mag noemen.

Bij Derm Medic krijg ik de kans om mensen met verschillende huidproblemen en huidaandoeningen te helpen op zowel medisch als cosmetisch gebied. Ik vind het belangrijk om samen met de mensen te kijken naar een geschikt behandelplan om zo iedereen te kunnen helpen. Het geeft mij een uitdaging en voldoening om ervoor te zorgen dat ik iedereen kan helpen en mensen tevreden te maken.

Ik werk met veel plezier bij Derm Medic en door het kleine team kunnen we intensief samenwerken zodat we iedereen kunnen helpen.

Tot snel bij Derm Medic.

Vriendelijke groet,

Miranda Geerlings

 

 

Lotte Bruinen: Huidtherapeut

Na mijn opleiding tot verpleegkundige zocht ik nog wat meer verdieping. Binnen de specialisaties van het verpleegkundige vak kon ik mij niet helemaal vinden. Via een coach ben ik terecht gekomen bij de opleiding huidtherapie. Een mooie specialisatie op het grootste orgaan van het menselijk lichaam: de huid! De afwisselende behandelingen, het praktische handelen en de brede kennis zorgen ervoor dat dit beroep zo bij mij past. ‘Lekker in je vel zitten’ heeft voor mij ook een veel letterlijke betekenis gekregen sinds ik huidtherapeut ben. Het is mooi om hier een stukje aan bij te kunnen dragen!

Ik ben een liefhebber van koken en hele ongezonde dingen bakken. Dit probeer ik te compenseren met mijn wekelijkse bootcamplessen, wandelingen en mooie ritjes op de racefiets.  Ook vind het heerlijk om in de tuin te rommelen en wat te klussen in huis.  Als het even kan ga ik graag op reis: met de tent, backpacken of een leuke stedentrip. Allemaal leuk, zolang er maar lekker eten is en goed weer.

Vriendelijke groet,

Lotte Bruinen

 

Laura van het Hooft: Huidtherapeut

Mijn naam is Laura en ik ben 25 jaar. In 2019 ben ik afgestuurd als huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Na mijn opleiding heb ik eerst ruim 1,5 naar gewerkt in een laserkliniek. Ik merkte dat mijn passie toch meer ligt bij de veelzijdigheid van het vak en ging daarom op zoek naar een baan die deze veelzijdigheid had. Zo kwam ik terecht bij Dermmedic.

Ik vind het belangrijk om voor iedere cliënt de tijd te nemen zodat zij zich optimaal geholpen voelen en alle ruimte krijgen om vragen te stellen. Dit geeft vertrouwen en dat is iets wat ik wil uitstralen naar mijn cliënten. 

Op maandag en dinsdag zal ik aanwezig zijn bij DermMedic. De andere dagen ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk waar ik meer cosmetische behandelingen uitvoer.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Laura van het Hooft

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?