Derm Medic, praktijk voor Huidtherapie, Oedeemtherapie & Esthetiek is gevestigd in de Bollenstreek met twee vestigingen in;

  • Hillegom, Gezondheidscentrum Hillegom
  • Sassenheim, Sassembourg
Openingstijden Hillegom

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 12:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Openingstijden Lisse

Woensdag 09:00 – 17:00

Adres

Zie contact voor onze adresgegevens en ons postadres. Aan huis behandeling Bij minder mobiele patiënten is er een mogelijkheid om aan huis behandeld te worden. Dit geldt voor de volgende behandelingen; oedeemtherapie, littekentherapie en wondbehandeling.

Afspraak

Behandeling is uitsluitend op afspraak. Voor nieuwe afspraken zal er eerst een intakegesprek plaats vinden van een half uur. Tijdens dit gesprek heeft u de volgende spullen nodig; kopie van een verwijsbrief (indien deze in uw bezit is), verzekeringspas en uw identiteitsbewijs.

Afspraak annuleren

De annulering van een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren doorgeven te worden op werkdagen en in het weekend. Dit kan telefonisch of per mail. Wanneer u te laat afmeldt worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Niet nagekomen afspraak

De kosten van uw behandeling worden volledig in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Geregistreerde Huidtherapeuten

De huidtherapeuten van Derm Medic zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH waarborgt de kwaliteit van haar leden. Tevens zijn de huidtherapeuten van Derm Medic geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici, een voorwaarde voor vergoeding van uw zorgverzekeraar en nog een waarborg van onze kwaliteit.

Voor onze algemene voorwaarden van Derm Medic verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0