Doel behandeling

Het doel van coaguleren is het opheffen of verwijderen van vaatjes in de huid.

Voorafgaand aan de behandeling

Tijdens het eerste consult stellen wij een behandelplan op met daarin een schatting van het aantal behandelsessies dat u nodig heeft. Daarna wordt de behandelmethode gekozen waarmee de huidoneffenheden zullen worden verwijderd. Tevens zullen er foto’s worden gemaakt om goed het voor-na resultaat te kunnen bekijken.

De behandeling

Elektrocoagulatie is een techniek waarbij met stroom wordt gewerkt. Verschillende huidproblemen zoals couperose/teleangiectasieen en spider naevus kunnen met deze therapie behandeld worden. Er wordt gebruik gemaakt van stroom en een dunne steriele naald. Via de naald wordt warmte afgegeven wat zorgt voor het dicht branden van de chronisch verwijde haarvaatjes.

Na de behandeling

Het resultaat is meteen zichtbaar. Bij de kleine en dunne haarvaatjes is vaak 1 behandeling voldoende. Bij grotere en dikkere haarvaatjes kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn om het juiste resultaat te behalen.

Voor een sneller herstel kunt u de huid insmeren met Cicaplast van La Roche Posay. Bescherm de huid na behandeling met zonnebrandfactor SPF 30 of 50 (afhankelijk van uw huidtype) om verkleuringen als hyperpigmentatie of hypopigmentatie te voorkomen. Tot 3 weken na de behandeling mag u niet zonnebaden (ook geen zonnebank). Bruin-zonder-zon producten kunt u na 2 dagen gebruiken.

Let op! Als u langer dan 30 tot 50 minuten na de behandeling nog steeds een branderig gevoel ervaart, neem dan contact met ons op.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?