Pigmentstoornissen

Kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Soms is er een uitgesproken voorkeur voor een behandeling, maar kunnen worden gecombineerd. Klik op de behandeling voor meer informatie.

Behandelmogelijkheden

Ultra VPL plus lasertherapie

Pigmentbehandeling met de Ultra VPL plus is vooral heel goed voor pigmentvlekken met een scherpe begrenzing, zoals ouderdomsvlekken. Het kan tevens worden toegepast op meer uitgebreid pigment zoals een zwangerschapsmasker.

Chemische peeling

Met de chemische peelings van Lira kan het pigment in de huid worden opgelicht. De chemische peeling is tevens perfect voor onderhoud.

Microneedling

Met de Dermicapen kan het pigment worden opgelicht en zonschade deels worden hersteld. Het is een mooie behandeling voor een betere kwaliteit van de huid.

Camouflagetherapie

Pigment is soms moeilijk te camoufleren. Bij Derm Medic werken we met goede producten van Dermacolor en Lycogel welke dekkend zijn en de huid niet verstoppen.

Kijk bij tarieven en vergoedingen. Alleen camouflagetherapie kan vergoed worden uit het aanvullende pakket. Bij enkele verzekeraars vallen andere behandeling voor pigment hier ook onder.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.